Luca School Of Arts

LUCA – School Of Arts

 Design / HTML / Drupal / Solr / SEO

LUCA School of Arts is een referentie in het Vlaamse hoger kunstonderwijs. LUCA bundelt de kracht en expertise van vijf gerenommeerde instellingen op evenveel campussen verspreid over Brussel (Sint-Lukas Brussel en Narafi), Genk (C-mine), Gent (Sint-Lucas Gent) en Leuven (Lemmens).

Luca School Of Arts Homepagina

Responsive Design

We zorgden ervoor dat de site perfect bruikbaar blijft op elk modern platform. Zo kun je de site raadplegen op je desktop, laptop, netbook, tablet, smartphone,… noem maar op! Het design past zich automatisch aan aan de beschikbare schermruimte, zodat jij steeds de beste ervaring hebt, zonder compromis!

Multidisciplinair onderwijs

LUCA School of Arts is een multidisciplinaire onderwijs- en onderzoeksomgeving waarbinnen creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen. LUCA bevordert zowel het beoefenen van kunst en het creatief ontwerpen als het ontwikkelen van vernieuwende inzichten. Met een ruime waaier aan professionele en academische opleidingen, met meer dan vijftig studietrajecten in Audiovisuele Kunsten en Technieken, Beeldende Kunsten en Vormgeving, Interieurvormgeving, Bouwkunde, Productdesign, Muziek en Drama is ze een unicum in Vlaanderen.

Luca School Of Arts Grafisch Ontwerp
Luca School Of Arts Agenda

Integratie Uitdatabank

Dankzij de integratie met de UITdatabank zorgde Pure Communication ervoor dat de website steeds actueel is. Hierdoor blijft de gebruiker voortdurend up-to-date van alle publieksactiviteiten.

Solr Engine

Om de zoektocht naar de juiste en relevante informatie te garanderen implementeerde Pure Communication de Solr zoek engine. Hierdoor is het mogelijk om snel een opleiding, nieuws of andere informatie te vinden.

Luca logo

Design / HTML / Drupal / Solr / SEO