Welke duivel ben jij?

Welke Duivel ben jij?

Design

Dit project is een collaboratie met twee bedrijven waarmee we reeds succesvolle samenwerking hadden: de Koninklijke Belgische Voetbalbond (RBFA) en het onderzoeksbureau iVox.

Het is een quiz applicatie die voor jou uitzoekt op welke speler van het nationale elftal jij het meeste lijkt. Deelnemers maken kans om een gesigneerd voetbalshirt te winnen.

Pure Communication zorgde voor het design van de applicatie en social media afgeleiden, terwijl de logica en ontwikkeling door iVox werd voorzien.

Beeldbewerking

Naast het design van de interface, heeft Pure Communication zich ook bekommert over de bewerking van de spelerfoto’s die in de quiz voorkomen. Zo straalt de inhoud dezelfde duivelse sfeer uit en vormt het één coherent geheel.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Het ontwerp van de app is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, maar voelt zich tevens volledig thuis op een groter beeldscherm. Het design past zich aan aan de gebruiker, zodat de gebruiker zich niet hoeft aan te passen aan het design.

Social media design

Een project zoals dit moet gepromoot worden, en hier speelt social media natuurlijk een belangrijke rol in. Pure Communication heeft tevens de banners en stories ontworpen die via verschillende social media kanalen de wereld in werden gestuurd.

Design