Kaatje

Kaatje

Concept / Design / Ontwikkeling

Voor de allerkleinsten is er de wereld van Kaatje. Beleef urenlang plezier met Kaatje en haar vrienden. Kaatjes schuddebol is er helemaal gevuld met leuke spelletjes. En natuurlijk zijn Kamiel, Viktor en Frits & Frats ook van de partij.
Je kan er op schattenjacht gaan in een gezonken boot, muziek maken, ballonnen kapotschieten, racen met Viktor zijn raket, schapen hoeden en nog zoveel meer. Neem even een kijkje in de wereld van Kaatje en beleef uren speelplezier.

HTML5

In 2008 bouwde Pure Communication de eerste Kaatje website in Flash. De site begon met enkele omgevingen en spelletjes, maar groeide door de jaren heen uit tot een wereld vol ervaringen voor de kleine fans.

De stijgende populariteit van mobiele platformen, zorgde voor een noodzakelijke evolutie van de Kaatje site. Daarom werd in 2013 de HTML5 versie een feit, waardoor de site op quasi elk modern platform beschikbaar werd, zij het je desktop, tablet of smartphone.

iOS & Android Applicatie

In 2014 gingen we nog een stapje verder en vormden de HTML5 versie van Kaatjes site om tot een volwaardige app. Deze kun je gratis downloaden via de iOS App Store of Android Play App Store.

Het avontuur is echter nog niet voorbij. De app zal regelmatig uitbreiden met nieuwe spelletjes.

Concept / Design / Ontwikkeling