Bright Plus

Bright Plus

 Concept / Design / Productie

Al meer dan 26 jaar lang begeleidt Secretary Plus mensen stap voor stap doorheen hun carrière. In 2019 veranderden ze van naam en werden ze Bright Plus, en om die overgang vlot te laten verlopen, schakelden ze Pure Communication in. Nu is het onze beurt om hen stap voor stap te begeleiden doorheen hun visuele transformatie.

Huisstijl uitrollen

Voor hun naamsverandering liet Bright Plus een nieuwe huisstijl ontwikkelen, en het is aan ons om die nieuwe huisstijl uit te rollen doorheen hun volledige communicatie. Denk hierbij aan het ontwerpen en produceren van naamkaartjes, documenten, e-signatures, tot zelfs de wrapping en bestickering van hun wagenpark.

Promo materiaal

Om hun naamsbekendheid op te bouwen, produceert Bright Plus ontelbare fysieke artikelen die hun branding dragen. Zo maken ze wenskaarten, tissueboxen, markers, draagtassen, verpakkingen,… Het lijstje is eindeloos. Telkens zorgt Pure Communication ervoor dat deze producten aantrekkelijk, herkenbaar en professioneel ogen. De vele vormen en materialen die de items aannemen zorgen voor een leuke uitdaging!

Publicaties

Pure Communication stond ook meermaals mee aan de wieg bij de creatie van talrijke Bright Plus publicaties, waaronder de Salariswijzer, de bedrijvengids en meerdere white papers.

Presentaties & Video op maat

Naast statische designs creëren we ook op maat gemaakte animaties, gaande van videomontages tot Powerpoint presentaties. Zo produceerden we o.a. de interne video’s die de naamsverandering en de nieuwe huisstijl aan het personeel en investeerders introduceerden.

Social media templates

Bright Plus is sterk actief op sociale media. Pure voorziet social media templates binnen een gebruiksvriendelijk systeem zodat de vele medewerkers van Bright Plus zelf aan de slag kunnen en ook hier hun huisstijl eenvoudig kunnen doortrekken.

De jaarkalender

Een jaarlijks wederkerende uitdaging om naar uit te kijken is de Bright Plus jaarkalender. Elk jaar een nieuw thema en een aangepaste opzet. We halen steeds het onderste uit de kan om telkens een luxeuze en unieke kalender te realiseren, die verrast en inspireert.

Flexibele e-mail templates op maat

Net zoals de social media templates, voorzien we ook e-mail templates (in mailchimp) waar Bright Plus zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten zoveel mogelijk vrijheid geven, zodat ze niet afhankelijk zijn van ons voor de verkeerde redenen. We willen dat onze klant naar ons komt omdat ze tevreden zijn van onze diensten, niet omdat ze vast zitten aan een rigide systeem dat enkel wij kunnen aanpassen.

Campagnes en advertenties

Pure helpt Bright Plus tevens bij het uitwerken van campagnes, advertenties en acties. Dit zowel online als offline. Zo creëren we billboard advertenties, tram posters, actie websites (bv. de “Match me”-tool en de salariswijzer ), campagne pagina’s (bv. Bright Young Grads),… Noem maar op. We voelen ons thuis in eender welk kanaal of medium.

Concept / Design / Productie