Tribu

Tribu

 Design / Ontwikkeling / SEO Optimalisatie

Exclusief, high-end tuinmeubilair: hét speelterrein van het Belgische Tribù. In de vroege jaren 90 was Tribù één van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk. Tribù verdeelt zijn design buitenmeubelen vandaag in meer dan 50 landen, en behoort tot de wereldtop in de sector.

Drupal

De Tribu website werd ontworpen en ontwikkeld door Pure Communication. Drupal werd hierbij gebruikt als basis.

Het design reflecteert de premium kwaliteit en het tijdloze karakter van de producten die Tribu creëert. We durven buiten de lijnen te kleuren, maar zorgen er steeds voor dat alles in evenwicht is. Elke marge en padding is doordacht en opzettelijk.

Verschillende doelgroepen

De Tribu site richt zich niet enkel tot particulieren, maar ook tot architecten. Die laatste kunnen de site onder andere gebruiken om technische specificaties en 3D modellen te downloaden. Tijdens de ontwikkeling werd dan ook rekening gehouden met de verschillende doelgroepen, zodat iedereen snel zijn weg vindt, ongeacht zijn of haar doel.

SEO Optimalisatie

Zichtbaarheid op het internet is zeer belangrijk voor onze klanten, zo ook voor Tribu. De Drupal site werd daarom geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat potentieële klanten nog sneller op de site terecht komen.

Design / Ontwikkeling / SEO Optimalisatie